2min

Tags in dit artikel

, ,

Verpakking, inhoud en specificaties

Verpakking

Samsung levert de Galaxy Tab 10.1 in een witte doos. Op de voorkant van deze doos staat een grote afbeelding van de Galaxy Tab 10.1, met verschillende iconen van bijvoorbeeld Android Honeycomb, Google Maps en de Android Marketplace, welke op de tablet dansen. Onder de afbeelding staat in mooie, glanzende tekst ‘Samsung Galaxy Tab 10.1’.



Op de achterkant vinden we een kleinere afbeelding van de Tab 10.1, met hiernaast de belangrijkste specificaties van het toestel, zoals een dualcore processor, het 10.1 inch scherm, een 3 megapixel camera, Full HD-mogelijkheden en -in het geval van een model met ondersteuning voor 3G- ook de aanduidingen voor HSDPA en GPRS.



Inhoud

Als we de doos openen, zien we -zoals gewoonlijk- als eerste de tablet. Natuurlijk halen we deze vol enthousiasme uit de doos, om verder te graven naar de verdere inhoud van het pakket. Gezien de grootte valt de verdere inhoud echter wellicht wat tegen. Er is slechts een kleine snelstartgids toegevoegd, alsook een netstroomadapter waarop de meegeleverde USB-kabel kan worden aangesloten, zodat de tablet zowel via de PC als het stopcontact kan worden opgeladen. Als laatste is er opvallend genoeg een headset toegevoegd, hoewel bellen niet tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk zijn er echter wel andere functies waarvoor steminvoer handig kan zijn.

De headset is overigens voorzien van oortjes van het type ‘in-ear’. Ik ben hier zelf altijd zeer enthousiast over en natuurlijk ook ditmaal. Het toevoegen van simpele ear-buds vind ik uit de tijd, voornamelijk omdat deze niet prettig zitten in de oren en qua geluidskwaliteit ook duidelijk onderdoen.



Specificaties

Model
Merk Samsung
Type Galaxy Tab 10.1
Processor
Processortype nVidia Tegra 2
Kloksnelheid processor 1 GHz.
Software
Besturingssysteem Android-OS 3.1 met Samsung TouchWiz
Extra software
  • Samsung Hub
  • Google Mobile Service
  • Mobile Office
Opslag
Interne opslag 16, 32 of 64 GB
Externe opslag
RAM 1 GB
Scherm
Scherm 10,1" WXGA TFT LCD capacitief touchscreen
Scherm resolutie 1280 x 800 pixels
Connectiviteit
Bedraad USB-poort,3,5 mm audio jack
WiFi 802.11 a/b/g/n
GPS ja
Bluetooth Ja
Telefoonnetwerken 2G, 3G
Audio Ingebouwde stereo speaker, 3,5 mm audio jack
Accu
Batterij 7000 mAh Li-Po
Accuduur 9 uur
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 256.7 x 175.3 x 8.6 mm (LxBxD)
Gewicht 565 g (incl. batterij)
Kleuren Zwart/Wit