2min

Lancool



Over Lancool


Lian-Li, een fabrikant van behuizingen die bekend staat om haar hoge kwaliteit, wilde haar assortiment uitbreiden met behuizingen die een stuk betaalbaarder zijn. Dit hebben ze gedaan, al is het wel onder een andere naam: Lancool.
Lancool biedt verscheidene midi-tower behuizingen aan welke zich in de Dragonlord-serie bevinden, zo ook de behuizing van vandaag. Voor big-towers of mATX-behuizingen moet je dus toch nog even bij Lian-Li kijken.

QUALITY, INNOVATION, SPEED & SERVICE is de filosofie van Lancool.


Vergelijking


De Midi-towers die zich nu in het assortiment van Lancool bevinden tonen veel gelijkenissen, de K58, K60 en K62 in het bijzonder. Het frame van deze behuizingen is ook precies hetzelfde.
De PC58 komt alleen met een 140mm fan in de voorkant en een 120mm fan aan de achterkant en heeft een grijs interieur. Dit terwijl de PC60 met nog eens twee extra 140mm fans aan de bovenkant komt.
Het verschil tussen de PC60 en PC62 is dat de PC62 een zwart interieur heeft en dat alle ventilators blauwe LEDs hebben.
En vervolgens nog het verschil tussen de PC62 en PC62R, dat is het rode innerlijk van de PC62R en dat de twee top 140mm fans van de PC62R geen LEDs hebben.

Prijs


De behuizing die vandaag besproken wordt, de PC-K62R, is een speciale editie van de normale K62. Van deze Red-Dragon-editie zijn er tevens nog twee versie; een versie die een solide zijpaneel heeft en een versie met een zijpaneel met window. Ze kosten respectievelijk 100 en 110 euro.

Je kan ze bestellen bij Caseking.

Bij Caseking kan je tevens een op maat gemaakt geluidsreductie-setje bestellen.

Maar voor deze prijs krijg je een hoop terug, lees gauw verder!