Ook Skydrive heeft nu een nieuw jasje gekregen

Door op , 2186x bekeken

Ongeveer twee weken geleden konden we melden dat Microsoft zijn e-maildiensten had ondergebracht onder Outlook.com. De nieuwe e-maildienst gaat straks onderdak bieden aan zowel Hotmail als Windows Live-gebruikers en maakt gebruik van de zogenaamde Metro-interface. Vandaag is ook Skydrive omgegaan van de oude Live-interface naar de Metro-interface.

De nieuwe Skydrive maakt net als Outlook gebruik van de vernieuwde tegel-interface die Microsoft voor alle producten en diensten gaat gebruiken. Inmiddels is deze interface al in gebruik op de Xbox 360 en Windows Phone maar dat komt op korte termijn ook Windows 8 bij en dus ook alle webdiensten van Microsoft.

Outlook.com was de eerste Microsoft website die online kwam met het nieuwe uiterlijk, vandaag is daar de Skydrive bijgekomen. Outlook kent inmiddels al 10 miljoen gebruikers en dat in slechts 2 weken. Ook heeft Microsoft laten weten dat er een Android-versie van SkyDrive in de maak is waardoor je ook met een Android-smartphone gebruik kan maken van de diensten van het bedrijf uit Redmond. Apps voor Windows Phone en iOS zijn al sinds enkele maanden beschikbaar.

Het nieuwe uiterlijk van Skydrive wordt de komende 24 uur uitgerold, dus het zou zomaar kunnen dat jouw account nog steeds is gekoppeld aan het Windows Live uiterlijk, je zal dan nog even geduld moeten hebben. Naast het nieuwe uiterlijk is ook de zoekfunctie en de werkbalk verbetert aldus Microsoft. Zo zal het makkelijker zijn om meerdere bestanden te selecteren en te verwijderen of te verplaatsen.

Op de hoogte blijven van Techzine via Facebook, like ons:

Speciale aanbieding: Apple iPhone 6 16GB 4G Grijs

  Winkel Beoordeling Prijs Prijs inclusief porto
0_sterren € 554.00 € 554.00 Bekijken
0_sterren € 555.00 € 555.00 Bekijken
7_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 569.00 € 569.00 Bekijken
0_sterren € 579.00 € 579.00 Bekijken
Bekijk de prijzen van alle 15 winkels.

Nieuw op Techzine

  • Alles
  • Smartphones
  • Tablets
  • Laptops
  • Apps
  • IT-Pro