Abonneer je gratis op Techzine!

Beste Bezoekers en Leden,

Zoals vele van jullie weten besteedt Techzine aandacht aan diverse vormen van content. Ditmaal wil ik graag even wat extra aandacht voor de casemodsectie van Techzine.

Deze sectie heeft altijd prima gelopen, alleen merken wij dat we veel minder goede casemod inzendingen binnen krijgen dan pakweg een jaar geleden. Terwijl met alle megapixelcamera’s die op de meeste telefoons inmiddels te vinden zijn dit echt niet nodig hoeft te zijn. Uiteraard weten jullie ook dat we een geweldig puntensysteem hebben met prijzen! Deze link willen we dan ook graag even onder de aandacht brengen, zodat je kunt zien dat het wel degelijk nut heeft je casemod in te sturen!

Als je dus nog een casemod thuis hebt staan die je nog nooit in hebt gestuurd op Techzine, dan is het nu het moment om dat te doen!
Je casemods kun je HIER insturen en je foto’s kun je gewoon lekker makkelijk mailen naar casemods@techzine.nl. Vermeld wel even de naam van de casemod in je e-mail, want we zijn niet zo goed in ‘raad een casemod’.

Extra prijs:

Indien we tot 1 juni meer dan tien casemod inzendingen hebben die we kunnen plaatsen, zal ik de mooiste belonen met een extra prijs naar keuze uit de prijzenpot. (Let wel, alleen bij minimaal tien inzendingen)

Ik dank jullie weer voor jullie aandacht en vergeet niet even je casemod in te sturen.

Met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine