1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Electronic Arts onthult op donderdag 31 augustus een primeur: voor de allereerste keer stond een acteur, bekend in de lage landen, model voor een personage in een computergame.

Ook kan je naast de uitverkoren Kürt Rogiers (acteur, presentator) ook Julie Taton (Miss België 2003, presentatrice) in De Sims 2 PC game downloaden.

Kürt Rogiers, onder andere bekend van zijn rol in Costa, werd op de Belgische Sims Awards 2003 verkozen tot SIMpathiekste acteur. Dit was dan ook de aanleiding om hem te vereeuwigen als een De Sims 2 personage. Julie Taton veroverde haar plaats in De Sims 2 wereld door haar overwinning als SIMpathiekste model op dezelfde editie van de Sims Awards. Voortaan kan je dus virtueel in hun voetsporen treden of hun levensloop en carrière een totaal andere wending geven.

Niet bij toeval onthult EA op dezelfde dag dat deze glamoureuze personages ter download beschikbaar komen, het De Sims 2 Glamour Accessoires – pakket.

Met De Sims 2 Glamour Accessoires is er weer een nieuw uitbreidingspakket beschikbaar wat naar alle waarschijnlijkheid weer verslonden gaat worden door alle Nederlandse Simsspeler, met of zonder Kürt Rogiers.