2min Devices

NOD32 ontvangt 45ste award

Virus Bulletin heeft NOD32 opnieuw een award gegeven, dit keer is het een VB100 award. De award wordt uitgereikt aan virusscanners die feilloos hun werk doen. Het totaal aantal awards dat NOD32 gewonnen heeft is hiermee 45.

NOD32 ontvangt 45ste awardMet 45 awards sinds de introductie van NOD32 is het een product dat de meeste awards heeft mogen ontvangen. De succesratio van NOD32 staat nu op 95,74 procent. Dit wil zeggen dat ze op twee keer na steeds de beste was. Symantec met haar Norton antivirus volgt op de tweede plaats met 92,86 procent. De derde plaats is voor Sophos met 77,08 procent.

Virus Bulletin, wat inmiddels een begrip is geworden in de beveiligingswereld vanwege haar tests en objectiviteit roemt NOD32 vooral om haar eenvoud. Het programma is licht en eenvoudig in gebruik. "Waar andere antivirus-producten computers vaak vertragen, doet NOD32 bijna ongemerkt op de achtergrond zijn werk. Eindgebruikers zullen er geen last van ondervinden."

"Het is altijd een eer om awards te winnen, maar deze mijlpaal is extra fraai. We stonden al bovenaan in deze lijst en deze onderscheiding verstevigt die positie en bewijst dat NOD32 een effectief, gebruiksvriendelijk product is." Aldus Nienke Ryan, Product en Strategie manager bij NOD32 Nederland.

NOD32 ontvangt 45ste award

Tabel waarin alle succesratio’s staan.

Bron:Techzine Redactie