Abonneer je gratis op Techzine!

T-Mobile gaat de iPhone vanaf 23 februari ook aanbieden bij éénjarige-contracten. Dat heeft de telecomprovider, die alleenrecht heeft op de iPhone, eergisteren bekend gemaakt.

Welke prijzen men dan moet denken is nog niet bekend. Maar verwacht wordt dat deze vrij hoog zullen liggen, omdat de abonnementsprijzen bij een tweejarig-abonnement ook nog vrij fors zijn. Gedacht kan worden aan in ieder geval hoge maandlasten of een hoge prijs voor het toestel. Maar hoe dat precies zit, wil T-Mobile pas 23 februari bekend maken.

De nieuwe abonnementsdienst van T-Mobile gaat vanaf 23 februari in werking. De abonnementen zijn dan af te sluiten bij alle T-Mobile-shops en alle Apple Premium Resellers, zoals bijvoorbeeld de MediaMarkt, The Phone House en Belcompany. Uiteraard ook te bestellen via de T-Mobile-website en T-Mobile-telesale-adressen.


In het abonnement zit mobiel internet-, sms- en bel-verkeer verwerkt. Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: "Er is een groep klanten die niet gebonden wil zijn aan een contractstermijn van twee jaar. Zij willen sneller kunnen wisselen van toestel en zijn ook bereid hiervoor iets extra’s te betalen. Voor deze groep komen we nu met aantrekkelijk 1-jarig abonnement speciaal voor de iPhone."