1 min

Tags in dit artikel

,

Een lijst op de classificatiewebsite van de Australische overheid heeft de naam van het tweede spel in de Hydrophobia-serie van Xbox Arcade openbaar gemaakt.

Het vervolg van het origineel downloadbare, derde-persoonsavontuur zal de naam Prophecy krijgen. Het spel zal voor achttien jaar en ouder zijn. Het is het tweede deel van wat een trilogie moet worden.

De eerste Hydrophobia werd vorig jaar uitgebracht en werd bestempeld met een kleine voldoende. Uitgever Dark Energy Digital heeft later toegegeven dat het spel wel erg veel fouten bevatte en heeft dit met een update genaamd Hydrophobia: Pure geprobeerd op te lossen.

Deborah Jones vond de negatieve reviews erg jammer. Als de spelers een goed punt weten te geven waarom het spel een matige voldoende verdient, dan zal hij daar niet boos om worden, maar het juist proberen op te lossen.

Hydrophobia: Pure werd vorig jaar als gratis update aangeboden op de Xbox Marketplace zodat de mensen die het spel hadden gekocht zonder problemen verder konden spelen.