Op Twitter verschenen de laatste dagen tweets afkomstig van een account voor het nog niet officieel gelanceerde Android 4.4 KitKat. Een nadere bestudering van de laatste tweets zou erop wijzen dat deze nieuwste Android-versie 28 oktober zal worden gelanceerd.

Afgelopen dinsdag verscheen een tweet waarop het logo van Android 4.4 KitKat te zien is, met de tekst: "Everybody dance now!". Een dag later verscheen wederom een tweet met de tekst: "Sometimes you have to look for the signs…" . Oftewel, dit zou erop wijzen dat er moet worden gelet op de aanwijzingen die worden gegeven. Deze laatste tweet verscheen in combinatie met een afbeelding waarop "This is it" te lezen viel.

Al snel na deze stille hints verschenen op Twitter de eerste reacties. De eerste tweet zou verwijzen naar het nummer van de band C+C Music Factory, waarvan de aanvankelijke naam The 28th Street Crew luidde. Opmerkelijk genoeg zou de tweede tweet hierop aansluiten, doordat deze zou verwijzen naar de datum waarop de film over de geplande laatste optredens van Michael Jackson wereldwijd in 2009 in première ging. Deze beide verwijzingen naar artiesten zouden kunnen wijzen op een mogelijke lancering op 28 oktober.

Het zal dus nog wachten op de officiële lancering van de nieuwste versie van Android. Wellicht verschijnen er de komende periode meer aanwijzingen via het Twitteraccount van dit mobiele besturingssysteem.