1 min

De COVID-19 pandemie heeft bedrijven meer dan ooit bewust gemaakt dat flexibiliteit en wendbaarheid noodzakelijk zijn om invulling te geven aan de veranderende klantwensen, (tijdelijke) regelgeving en het werken op afstand.

Bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun processen en applicaties sneller te veranderen. Automatisering speelt een onmiskenbare rol, door het samenbrengen van de menselijke en digitale workforce in dezelfde workflow. De snelheid waarmee veranderingen kunnen worden doorgevoerd, is hierbij van groot belang.

Hyperautomatisering is automatisering op snelheid. Het is een combinatie van technologieën die snellere applicatieontwikkeling mogelijk maakt (zoals low-code en no-code). AI en Robotic Process Automation zijn krachtige technologieën die ingezet kunnen worden voor repeterende taken, evaluatie, herkenning of vertaling, om medewerkers te helpen bij het snel kunnen nemen van beslissingen en aangepaste diensten te verlenen aan hun klanten.

Het samenbrengen van mensen, processen en technologie zorgt voor de wendbaarheid en snelheid die ondernemingen van morgen nodig hebben.

Ben je benieuwd wat jouw organisatie met hyperautomation kan bereiken? Via onderstaand formulier download je een ebook dat er uitgebreid op ingaat.