2min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

In deze Techzine Talks doen we de acroniemen securitybingo, oftewel we geven duiding bij begrippen als EDR, XDR, NDR, SOAR en SIEM. Deze termen hoor je vandaag de dag steeds vaker, want er verschijnen steeds meer oplossingen die hiermee werken. De verschillen tussen deze begrippen zijn lang niet voor iedereen duidelijk. De meeste IT’ers zijn wel bekend met een SIEM, maar die werkt in veel gevallen ook weer samen met de andere oplossingen. Bijvoorbeeld met een EDR, XDR of NDR.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of een andere dienst.

Vind je deze aflevering de moeite waard? Deel deze Techzine Talks dan met je collega’s!

Het kan dus best complex worden als je bijvoorbeeld een securityplan gepresenteerd krijgt waar men deze begrippen door elkaar gebruikt. Laat staan dat je chocolade moet maken van het plan als je deze begrippen niet helemaal scherp hebt. Daarom deze podcast, om uit te leggen, wat het is, wat de verschillen zijn en of je ze allemaal nodig hebt.

Eerdere afleveringen Techzine Talks:

Meer afleveringen

Techzine Talks informatie

Na een succesvolle start in 2021 gaat Techzine Talks in 2022 door met een nieuw seizoen. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten. Elke maandagmiddag een nieuwe aflevering. We hopen op jullie steun als luisteraar! Stuur onderwerpen in en deel de afleveringen die je boeiend vindt met je collega’s. Ook is feedback altijd welkom, we horen het graag!