1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het Amerikaanse bedrijf Luvaglio heeft de eerste miljoen dollar laptop ontwikkeld. Dit is de eerste luxe laptop die het bedrijf uit gaat brengen.

Er zijn nog geen volledige details vrijgegeven over de laptop, echter is wel bekend dat de laptop over een 17 inch scherm zal beschikken, een 128 GB hardeschijf en een Blu-Ray drive. Ook zal de laptop beschikken over een geïntegreerde diamant welke de functie van de aan- en uitknop overneemt, en ook voor de identificatie zorgt. Ook is al bekend dat het scherm een intern schoonmaaksysteem heeft.
De directeur van Luvaglio, Rohan Sinclair Luvaglio, liet weten dat het bedrijf niet zomaar een standaard laptop in een speciale behuizing wilde plaatsen om de laptop zo erg kostbaar te maken, maar dat zij allerlei nieuwe dingen aan de laptop toe wilde voegen om er zo naast de behuizing een hele bijzondere laptop van te maken.

De laptop kan later ook nog aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de klant. De klant kan langs gaan bij de winkel en zo zelf bepalen welke materialen gebruikt moeten worden, welke kleur de laptop moet zijn, hoe de laptop afgewerkt moet worden en welke accessoires de klant erbij wil.

De allereerste luxe laptop van Luvaglio zal in Amerika voor een prijs van één miljoen dollar over de toonbank gaan.