1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Waarschijnlijk zullen we nooit een Mario-spel op de Xbox zien verschijnen, toch zal één van de spellen van Microsoft binnenkort verschijnen op een Nintendo console, de Nintendo DS.

Microsoft heeft op het evenement Comic Con aangekondigd dat haar spel Viva Piñata zal verschijnen op de Nintendo DS. Het spel zal gebaseerd worden op de huidige titel die al beschikbaar is op de Xbox 360. Het game-ontwikkelingsbedrijf Rare dat in handen is van Microsoft zal het spel gaan ontwikkelen.
Rare vertelt zelf dat dit een volledig Viva Piñata spel is, maar dan voor in je broekzak. Het spel zal naast de karakters van de Xbox 360-versie ook een aantal nieuwe karakters leren kennen.
Doordat de besturing van de DS geheel anders is dan die van de Xbox 360 zal deze dus ook volledig veranderen. Alle mogelijkheden, zoals het zorgen voor je tuinen en dieren zal allemaal via het touchscreen gebeuren. Ook zal er gebruikt worden gemaakt van Nintendo Wi-Fi Connection, hierdoor wordt het mogelijk om items via het internet uit te wisselen.