1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Ubisoft heeft momenteel meer dan vijftien games in ontwikkeling en zet daarmee groots in op de Nintendo 3DS. De bedrijven hebben een sterke relatie en Nintendo positioneerde Ubisoft bij de lancering van de 3DS al als de grootste uitgever naast Nintendo zelf.

Ubisoft Development Director Damien Moret verwacht dat de Nintendo 3DS een veel groter succes zal gaan worden dan zijn voorganger. Het bedrijf heeft daarom momenteel meer dan vijftien titels in ontwikkeling en bracht op de lanceerdatum van de 3DS tevens al vier titels uit. Ubisoft doet er volgens eigen zeggen alles aan om zo goed mogelijke spellen op te markt te zetten die zowel meeslepend als lang houdbaar zijn.

Ubisoft heeft inmiddels zes spellen in de schappen liggen voor de spelcomputer van Nintendo. Namelijk: Rabbits 3D, Strijd der Giganten: Dinosaurs 3D, Tom Clancy’s Ghost Recon Shadow Wars en Splinter cell 3D, Asphalt 3D en Rayman 3D. Op de site van Ubisoft valt te lezen dat we binnenkort in ieder geval Driver Renegade en James Noir’s Hollywood Crimes kunnen verwachten. Welke titels we onder de vijftien spellen die in ontwikkeling zijn kunnen verwachten is jammer genoeg nog niet bekend gemaakt.