MSI presenteert GX60 game laptop met AMD processor

Abonneer je gratis op Techzine!

MSI heeft een nieuwe gaming laptop gepresenteerd. Deze MSI GX60 is een krachtig beestje dat zoals de fabrikant zelf aangeeft:"Het beste van twee werelden samenbrengt: betaalbaar met extreme gaming prestaties".

De GX60 ondersteunt de AMD technologie, Eyefinity. De gebruiker kan hiermee via HDMI, VGA en mini-DisplayPort de laptop op drie verschillende schermen aansluiten om zo een intense game ervaring op te doen. Uiteraard is de MSI GX60 net als de andere gaming laptops van MSI voorzien van een gaming toetsenbord van Steelseries.

MSI Eyefinity

De GX60 is voorzien van een 15,6 inch anti-reflectie scherm met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de binnenkant van de GX60 zijn de volgende specificaties te vinden; een 2,3 GHz quad-core AMD A10-4600M processor, een AMD HD7970M grafische kaart en 8 GB aan werkgeheugen. Voor de opslagcapaciteit zijn twee SSD’s van 64 GB in een RAID 0-configuratie aanwezig die een leessnelheid van 900 MB per seconde halen. Ook zit er een normale harde schijf 750 GB in de laptop zodat er wel genoeg ruimte is voor alle games.

Deze configuratie gaat op 6 en 7 oktober in de verkoop tijdens het Firstlook gamingevent in Utrecht voor 1199 euro. Daarna zal de GX60 ook nog in andere configuraties en prijzen beschikbaar komen.