2min

Tags in dit artikel

, , ,

Prestaties

Systeem


De HTC Windows Phone 8X scoort in WP Bench beduidend hoger dan de Acer Allegro M310 en dat is natuurlijk mede te danken aan de dual-core processor die op 1,5 GHz draait en het ruimere werkgeheugen. De Nokia Lumia 920 weet HTC’s vlaggenschip echter voorbij te streven, al is het verschil niet bijster groot.

Benchmark: Windows Phone: WP Bench – Total


De Lumia 920 draait de AnTuTu-test niet goed en de HTC Windows Phone 8X is in deze test dus veruit de beste smartphone. Mocht er een update komen waardoor de Lumia 920 de test wel kan draaien, dan zou dit echter nog wel eens anders uit kunnen pakken.

Benchmark: Windows Phone: AnTuTu Benchmark – Total


Grafisch


Op grafisch gebied is het verschil tussen de HTC Windows Phone 8X niet zo groot, maar qua prestaties is het voordeel er voor de smartphone van HTC. Dit is makkelijk te verklaren: de Lumia 920 heeft een hogere resolutie en daar houdt oneBench geen rekening mee. Daarom valt de score van de Lumia 920 lager uit dan die van de Windows Phone 8X, de interne hardware is echter vrijwel hetzelfde, dus het werkelijke verschil in grafische prestaties zal dan ook nihil zijn.

Benchmark: Windows Phone: oneBench – Graphics (Intense)