1 min

Bedrijven stellen steeds hogere eisen als het aankomt op performance en availability. Om aan deze wens te voldoen worden on-premise datacenters voorzien van moderne oplossingen. Maar hoe dek je de kosten van het moderniseren en beheren van een datacenter? Een Hyper-Converged Infrastructure (HCI)-platform dat de behoeften van bedrijven uit verschillende sectoren adresseert, kan helpen.

Een HCI is idealiter een innovatieve, schaalbare en gevirtualiseerde oplossing die software-defined compute, storage en networking samenbrengt in een eenvoudig te beheren en kostenefficiënt platform. Verschillende sectoren kunnen van zo’n aanpak profiteren, maar ook voor branche kantoren kan dit een interessante aanpak zijn.

In onderstaande whitepaper gaat HPE in op wat HCI bewerkstelligt bij bedrijven uit meerdere sectoren. Zo stelt een bedrijf uit de financiële dienstverlening: “Met HPE SimpliVity Hyper-Converged kunnen we veel consolideren. Het vermindert onze ecologische voetafdruk en laat onze performance toenemen. HPE SimpliVity Hyper-Converged helpt ons bij onze security- en compliance-strategie en verbetert onze disaster recovery-mogelijkheden.”

De betreffende whitepaper bespreekt meerdere praktijkvoorbeelden en voordelen, zodat je ontdekt wat HCI specifiek voor jouw sector en organisatie kan betekenen.