2min

SAP heeft een breed portfolio aan enterprise IT-oplossingen. Om die oplossingen op maat te kunnen maken voor elke organisatie is het mogelijk om hier uitbreidingen voor te ontwikkelen. Om dat nog wat eenvoudiger te maken kan dat ook met low-code. SAP heeft nu met SAP Build een suite in huis met drie verschillende oplossingen die het bouwen van apps en workflows nog eenvoudiger moeten maken. Wij gaan in gesprek met Coen Sanderink om te horen wat men van SAP Build mag verwachten.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of een andere dienst.

Wie kent SAP niet? SAP staat in de markt bekend als die ene grote ERP-speler. Voorheen SAP ECC, tegenwoordig SAP S4HANA. Daarnaast heeft SAP nog veel meer oplossingen, denk aan SAP Ariba, SAP Concur, SAP CRM en SuccesFactors. We bespreken onder meer hoe al die oplossingen een rol spelen in SAP Build. Ook zijn we benieuwd hoe de relatie met Mendix is. Mendix is een grote low-code speler waar SAP al jaren intensief mee samenwerkt, maar nu dus mee gaat concurreren. Of toch niet?

Natuurlijk gaan we ook dieper in op de drie afzonderlijke oplossingen en voelen we Coen aan de tand hoe volwassen SAP al is in low-code en wat voor klanten de beste keuzes zijn.

Eerdere afleveringen Techzine Talks:

Meer afleveringen

Techzine Talks seizoen 3

Techzine Talks is alweer toe aan zijn derde seizoen. Coen en Sander zijn medio 2021 begonnen met deze enterprise IT podcast en hebben in 2022 elke week de luisteraars geïnformeerd over de laatste IT-actualiteit, informatie rondom techevents of middels diepgang over IT-trends. Ook in 2023 gaan we door met deze zakelijke enterprise IT podcast. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten, het doel is elke maandagmiddag rond de lunch, soms iets later. We hopen uiteraard op jullie steun als luisteraar! Door je te abonneren, afleveringen te delen en ons te beoordelen via Apple iTunes of Spotify. Ook staan we open voor feedback en kan je onderwerpen insturen per e-mail.