Abonneer je gratis op Techzine!

Beste bezoekers en leden,

Wij hebben weer 2 plekken beschikbaar bij Dolphin Internet Services voor stagiaires. In het verleden hebben wij al enkele stagiaires gehad die met veel plezier bij ons hebben gewerkt. Nu zijn wij weer op zoek naar nieuwe stagiaires en in plaats van via scholen deze stagiaires te vinden, leek het ons leuk om op Techzine eens een oproep te plaatsen.

Een van de werkzaamheden die bij z’n stageplek hoort is het dagelijks beheer van Techzine. Maar ook taken voor Dolphin Internet Services. Bijvoorbeeld klanten telefonisch te woord staan over hun hosting vragen/problemen. Maar ook ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden.

Het is een uitdagende stage met zeer veel wisselende taken. De eisen die wij stellen is dat je een ICT opleiding volgt (MBO of HBO). Wij zoeken stagiaires voor langere periodes dus voor minimaal 3 maanden.

Voor studenten met een rijbewijs zijn wij goed bereikbaar. Wij zijn gevestigd op de Woonboulevard van Den Bosch die langs de a2 ligt. Vanaf het station rijdt er een bus in +- 20 min naar de Woonboulevard.

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen stuur dan jouw sollicitatie met CV naar info@dolphin-is.nl.

Met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine

Op deze changelog kan niet worden gereageerd.