2min

Tags in dit artikel

,

Line-up

Laten we de line-up van HEOS eens doornemen. Onderaan zien we de HEOS 1. Een kleine all-in-one speaker. Deze is eventueel uit te breiden met een accupack waardoor de HEOS 1 overal kan staan. Ook in de tuin, bijvoorbeeld naast de barbecue.
heos1_bk-product_right-packaging-light_on_new heos3hs2_shadow 1_140109-heos_5-bk-product-front-packaging 2_140108-heos_7-product-front-packaging
Boven de HEOS 1 staan de HEOS 3, 5 en 7 alles-in-één speakers. De prijzen van de HEOS 1 en 3 zijn gelijk aan de Sonos Play:1 en Play:3. De HEOS 5 is met 449 een tussenmaatje. En de ‘7’ is met 599 euro een fractie prijziger dan de Play:5 die 579 euro kost. De HEOS is wel een stuk groter dan de Play:5 en zet in termen van weergave toch wat meer body neer. Verder is er nog een HEOS Link die een bestaand audiosysteem naar de wereld van streaming kan brengen. Er is ook een versie met versterker: de HEOS AMP. Die biedt twee keer 70 watt in 8 Ohm aan vermogen. Genoeg voor een fatsoenlijke speaker.
de_heosamphs2_e3_bk_ar_lo 1_heos_drive_angled_wo_ear 4_heos_cinema_bar_3qr_combo
Tenslotte zien we nog een soundbar met (draadloze) sub: de HEOS Cinema (799 euro). En een beetje een vreemde eend in de bijt: de Drive. Dat is een systeem voor domotica-integratie. De Drive biedt vier volwaardige complete zones. Het is een kwestie van luidsprekerkabel trekken naar de luidsprekers en klaar. In Nederland zal het alleen interessant zijn voor huizen die nog gebouwd moeten worden of nog verbouwd gaan worden. Maar toch: een uniek en interessante aanvulling van het portfolio.