4min

Tags in dit artikel

,

Prestaties (systeem & processor)

Systeem


De prestaties van de LG Optimus L5 II waren niet al te goed en bij de Optimus L7 II heb ik iets meer vertrouwen in een goede afloop. Het zal interessant zijn om te zien hoe de smartphone presteert ten opzichte van de concurrerende modellen die in de introductie van dit artikel genoemd zijn, indien daar vergelijkinsmateriaal van beschikbaar is. De oudere smartphones hebben niet altijd dezelfde tests gedraaid en de Windows Phone-modellen draaien natuurlijk geen Android-benchmarks.

De totaalscore in AnTuTu maakt al gelijk duidelijk dat de Optimus L7 II in ieder geval een stuk beter scoort dan zijn kleinere broertje. In dit geval blijkt alleen de Samsung Galaxy S III Mini beter te presteren als we naar de directe concurrentie kijken, maar de Acer Liquid E1 weet ook goed te presteren en de prijs van dat toestel ligt een stuk lager.


CPU


Wat betreft de processortest komt de LG Optimus L7 II stukken minder goed uit de verf te komen en moeten verschillende concurrerende toestellen voor worden gelaten. De Snapdragon-processor in de Optimus L7 II blijkt niet opgewassen tegen de kracht in de andere toestellen, al worden die toch ook vaak voorzien van gedateerde componenten.


BenchmarkPi is geen positieve ervaring voor de LG Optimus L7 II, de telefoon zet hier een vrij lage score neer, als je kijkt naar wat er voor dezelfde prijs tot de mogelijkheden behoort.