3min

Tags in dit artikel

, ,

Prestaties (systeem)

Afgaande op de specificaties van de Toshiba Satellite U920T-100 moet dit systeem mee kunnen draaien met de gemiddelde laptop wat betreft rekenkracht. Die gedachte wordt in Cinebench 11.5 in ieder geval alvast bevestigd met een prima score.


In Futuremark’s PCMark 7 moet de Satellite U920T-100 de directe concurrenten van Dell en Sony duidelijk voorlaten. Dat komt onder andere doordat de Satellite U920T-100 minder werkgeheugen tot de beschikking heeft.


Wat betreft de kwaliteit van het SSD-geheugen is er in ieder geval niets te klagen. De Satellite U920T-100 kan zich meten met de Sony VAIO Duo 11, welke op het moment van schrijven verantwoordelijk is voor de beste prestatie in deze test. De Toshiba-laptop volgt echter op zeer korte afstand.


Het opstarten van de Satellite U920T-100 duurt dankzij het snelle SSD-geheugen minder dan tien seconden. Ook op dit onderdeel wordt wel wat toegegeven op de Sony- en Dell-laptops. Het opstarten van een laptop is normaliter echter niet iets wat je op dagelijkse basis veelvuldig zal doen, die extra seconde die de Satellite U920T-100 nodig heeft is dan ook geen grote ramp.