4min

Tags in dit artikel

,

Prestaties (systeem & processor)

Systeem


Wat betreft prestaties hoef je weinig te verwachten van de Optimus L5 II. De specificaties zijn nou eenmaal niet vergelijkbaar met die van topmodellen. Het zal wel interessant zijn om te zien hoe de smartphone presteert ten opzichte van de concurrerende modellen die in de introductie van dit artikel genoemd zijn, indien daar vergelijkinsmateriaal van beschikbaar is. De oudere smartphones hebben niet altijd dezelfde tests gedraaid en de Windows Phone-modellen draaien natuurlijk geen Android-benchmarks.

De totaalscore in AnTuTu zegt al gelijk genoeg, voor hoogwaardige prestaties kan je beter verder kijken. Maar dat had je al kunnen weten toen je de prijs van dit toestel zag. Opvallend is wel dat de Optimus L5 II de concurrentie in deze test eigenlijk niet kan bijbenen. Sommige van die toestellen zijn inmiddels toch al een jaar in de roulatie.


CPU


De CPU-test van AnTuTu Benchmark maakt duidelijk dat dit component voor een groot deel verantwoordelijk is voor het verschil in de vorige tabel. De LG Optimus L5 II weet nauwelijks half zoveel punten te vergaren als zijn concurrenten.


In BenchmarkPi weet de Optimus L5 II gelukkig nog wel wat goed te maken ten opzichte van zijn concurrenten door onder andere de Samsung Galaxy Ace Plus en HTC One V te verslaan. Echt een topprestatie is het helaas niet, de overige concurrentie presteert opnieuw beter.