min

Tags in dit artikel

, ,

Prestaties (systeem)

De GT70 Dragon Edition moet pas echt tot zijn recht komen op de volgende pagina’s, waarop de benchmarkprestaties worden behandeld. MSI heeft alles gedaan om zo hoog mogelijke prestaties af te leveren en dat moet zich natuurlijk vertalen naar hoge scores in de benchmarks.

In Cinebench 11.5 moet de GT70 Dragon Edition enkel zijn meerdere erkennen in de iMac’s van Apple. Dat zijn desktopsystemen en daarom niet vergelijkbaar met deze laptop. Van de laptops is de MSI-laptop nu de recordhouder, op de voet gevolgd door de MacBook Pro met een Retina-scherm van 15 inch.


PCMark 7 toont een zelfde beeld, al is de afstand tot de competitie in dit geval wat minder groot. De PCMark 7-test lijkt daarmee zijn beste tijd gehad te hebben en niet meer goed onderscheid te kunnen maken tussen goede hardware en extreem goede hardware.Omdat PCMark 7 geen overtuigend beeld meer neerzet heb ik PCMark 8 vervroegd toegevoegd aan de besproken benchmarks. Achter de schermen waren we al bezig met het testen van systemen met behulp van deze test, maar eigenlijk waren dit er nog niet voldoende. Deze grafiek wordt de komende tijd met de komst van nieuwe recensie-modellen verder aangevuld.

Lees meer