4min

Tags in dit artikel

, , ,

Prestaties (Systeem & CPU)

We zijn aanbeland bij het laatste gedeelte van de recensie: de prestaties van de Wolfgang AT-AS-53N. Gezien de hardware verwacht ik niet veel interessants, het is niet aannemelijk dat een Mediatek-chipset beter presteert dan het geweld vanuit ARM en Qualcomm. Dat is ook niet Ambiance Technology’s doel geweest, zij wilden een goedkope phablet aanbieden en dan ga je nou eenmaal voor een goedkopere optie, in dit geval Mediatek, dat een verouderde ARM-chip aanbiedt.

Systeem


In de AnTuTu Benchmark worden de CPU, GPU, I/O en RAM aan een test onderworpen. Deze onderdelen krijgen allen een individuele score, die vervolgens weer resulteert in een eindscore. De Wolfgang AT-AS-53N weet vooral in de I/O-test aardig te scoren.

De eindscore van de originele Samsung Galaxy Note is net hoger, maar het verschil is kleiner dan verwacht.CPU


De losse score van de CPU in AnTuTu Benchmark is een stuk minder indrukwekkend en dat is conform de verwachting omdat het om een verouderde chipset gaat.


BenchmarkPi is Ambiance Technology goedgezind, de Wolfgang AT-AS-53N komt hier aardig uit de verf. In deze test wordt de telefoon bevolen om het getal Pi één keer te berekenen, de score is de tijd die daarvoor benodigd was.