2min

Tags in dit artikel

, ,

Prestaties (games)

Android


Allereerst gaan we weer aan de slag met een benchmark in Android. Normaliter tonen we resultaten uit zowel GFXBench als 3DMark, maar om het beknopt te houden, blijft het ditmaal bij 3DMark. De resultaten zijn bovendien goed vergelijkbaar met elkaar.

De Transformer Book Trio scoort in Android niet erg goed, maar ook niet slecht. De tablet zit netjes in het midden en dat resultaat valt gezien de hardware zelfs nog wel mee.


Windows


In 3DMark’s Fire Strike-test laat de Transformer Book Trio een gemiddelde score noteren. Meer kan je ook niet echt verwachten van een systeem zonder discrete videokaart. De Intel HD Graphics 4400-rekenkern presteert niet onverdienstelijk voor een geïntegreerde GPU, maar kan een losse videokaart echt niet bijbenen.


De grafische prestaties van de Transformer Book Trio zijn met deze resultaten niet slecht, maar zoals we al langer weten is Intel op dit moment gewoon geen autoriteit op dit gebied. De Asus Transformer Trio moet het echter juist van de hardware van Intel hebben en dat tekent zich af in de bovenstaande benchmarks.